Datum:
Afstand:
Totaal:
29-01-2002 - 26-02-2002
1102 km
26168 km

Dick en Els

Onze helden fietsen weer! Dat schreven we vorige maand en toen stond hiernaast een tabel met allemaal nullen. Deze maand elfhonderd kilometers en één record. Els heeft het gepresteerd om op één ochtend zowel haar voor- als haar achterband lek te rijden. Een geweldige prestatie wanneer je bedenkt dat dit de eerste lekken waren sinds Quito, Ecuador.
Omdat jullie tegenwoordig in Euro's rekenen maar wij nog steeds in guldens denken en voor het gemak in dollars rekenen wordt het financiële gedeelte van deze rubriek een beetje ingewikkeld.

In Panama ging het nog wel. Daar is het wettige betaalmiddel gewoon de Amerikaanse dollar - hoewel ze die daar Balboa noemen. Alles in het land is duur.
Costa Rica is een ander land. Ze hebben er ook weer ander geld. Colones. 340 colones voor een dollar. En ook hier geldt... behalve bananen is alles onbetaalbaar. Een blikje bier (Imperial - lekker) kost hier gewoon een dollar. Drie maal duurder dan in Panamá. Wanneer dat zo door gaat zijn we over vier landen van de drank af